Законодателите в Арканзас и Оклахома скърбят за загубата на двама бивши щатски сенатори,открити

...
Законодателите в Арканзас и Оклахома скърбят за загубата на двама бивши щатски сенатори,открити
Коментари Харесай

Откриха мъртви двама бивши сенатори

Законодателите в  Арканзас и Оклахома  скърбят за  загубата на двама някогашни щатски сенатори , открити мъртви в домовете си  в рамките на два дни, оповестява Си Ен Ен.
 
В Арканзас тази седмица фаталния  разстрел на някогашния сенатор на републиканския щат Линда Колинс-Смит  се проверява като ликвидиране, оповестиха управляващите. В Оклахома  бившият щатски сенатор Джонатан Никълс е открит мъртъв от изстрел в дома си  в Норман, на към 20 благи от Оклахома Сити, съгласно полицията.
 
Властите не са дали спомагателни детайлности за явно несвързаните между тях случаи. В двата щата се организират следствия.
 
Тялото на Колинс-Смит е открито във вторник в нейния дом в окръг Рандолф, Арканзас. Тя е била простреляна съдбовно, а  смъртта й е разследвана като ликвидиране. 

Колинс-Смит, която беше демократ преди да премине към Републиканската партия, бе определена за пръв път в Сената на Арканзас през 2014 година и загуби през предходната година, съобщи телевизионната станция Литъл Рок. „ Тя беше буен глас на своите хора и непосредствен член на нашето републиканско семейство. Ние се молим за нейните близки по време на този сложен миг “, написа арканзаски ежедневник.
 
53-годишният  Никълс е сенатор от Оклахома от 2000 до 2012 година,  а по-късно работи в университета на Оклахома. Властите потвърдиха гибелта му в четвъртък. „ В момента следователите работят, с цел да дефинират точната причина и метод на гибелта “, съобщи полицията.
 
Законодателите показаха шока си от гибелта на Никълс. „ Сенатор Джонатан Никълс беше най-блестящият политически, юридически разум в законодателството на щата Оклахома и работи неуморно като сенатор с години ”, съобщи щатският сенатор Роб Стандридж, който го наследи в Оклахома.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР